Mi smo tim stručnjaka usmerenih na rešavanje Vaših problema

Specijalistička lekarska ordinacija „Beoflex Plus“ predstavlja evoluciju ambulante za rehabilitaciju „Beoflex Fizio“, koja je tokom skoro decenije rada postavila visoke standarde u tretmanu bola i poboljšanju psihofizičke forme pacijenata. Ova transformacija iz ambulante u ordinaciju omogućila je proširenje spektra usluga i angažovanje vrhunskih stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.

Tim ordinacije „Beoflex Plus“ čine eminentni profesori i doktori nauka sa bogatim kliničkim i akademskim iskustvom. U timu se nalaze stručnjaci iz oblasti neurologije, neuroanatomije, fizijatrije, psihologije, psihijatrije, radiologije, interne medicine sa subspecijalizacijama u gastroenterologiji, dijabetologiji i endokrinologiji. Spektar dijagnostičkih procedura dopunjavamo saradnjom sa Aqualab Plus laboratorijama, što omogućava kompleksnu i multidisciplinarnu podršku pacijentima.

Upoznajte naš tim

Dr Brankica Nešović Milić

specijalista neuropsihijatrije

Prof. dr Tatjana Novaković

specijalista interne medicine i endokrinologije

Prof. dr Milan Milisavljević

profesor neuroanatomije

Dr sc. med. Slaviša Kitanović

specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Prof. dr Zdravko Vitošević

profesor neuroanatomije

Dr sc. med. Miloš Gašić

specijalista radiologije

Dr Emilija Novaković

specijalizant psihijatrije

Violeta Vučić

viši fizioterapeut

Dragana Petrović

strukovna medicinska sestra

Poznati smo po svojoj inovativnosti u dijagnostici i terapiji, kao i pristupu u lečenju koji obuhvata individualno prilagođene terapeutske strategije. Koristimo napredne metode za lečenje širokog spektra bolnih stanja, uključujući bol u leđima, vratu, kolenu i različite sportske povrede. Pored toga, bavimo se i tretmanom metaboličkih poremećaja i odvikavanjem od pušenja.

Holizam u pristupu ordinacije „Beoflex Plus“ manifestuje se kroz personalizovan pristup, gde svaki pacijent dobija pažnju prilagođenu svojim specifičnim potrebama. Integracija najnovijih medicinskih saznanja sa proverenim terapijskim metodama, uključujući kombinaciju laseroterapije sa terapeutskim masažama i vežbama, farmakoterapijom i polivitaminskim infuzijama rezultira kvalitetnijim izlečenjem uzroka bolesti.

Kroz godine rada, izgradili smo reputaciju zasnovanu na stručnosti, inovativnosti i posvećenosti, što nas čini jednim od lidera u oblasti specijalističkih medicinskih usluga u regiji. Pozivamo sve postojeće i nove pacijente da dođu i lično se uvere u prednosti koje „Beoflex Plus“ nudi, te da zajedno radimo na poboljšanju vašeg zdravlja i dobrobiti.

Stručnost

Inovativnost

Posvećenost

…u službi Vaše dobrobiti!

Для заполнения данной формы включите JavaScript в браузере.

Kako do nas?

Adresa

Španskih boraca 24b/1
11070, Beograd

Radno vreme

Pondeljak – Petak: 10:00 – 20:00
Subota: 10:00 – 15:00

Kontaktirajte nas

ru_RURussian